Proces optimalisatie bij BAS Consultancy

BAS Consultancy ondersteunt opdrachtgevers om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te kunnen halen. Het bedrijf gebruikt Mployee, een recruitment CRM & ATS oplossing op het Salesforce platform.

Met het oog op verbetering besloot BAS Consultancy een optimalisatietraject in te gaan. Sommige processen vonden nog plaats buiten het Salesforce-platform plaatsvonden, zoals marketing en recruitment. Andere processen konden op basis van ervaring worden verfijnd en efficiënter worden ingericht

Om ervoor te zorgen dat de dagelijkse beheertaken van het platform de optimalisatie niet zouden vertragen, koos BAS Consultancy ervoor om met ons op projectbasis samen te werken.

Aanpak in projectvorm BAS Consultancy

De uitkomst: grote stappen in korte tijd!

Dankzij de project gestuurde aanpak heeft het team van BAS Consultancy in korte tijd aanzienlijke vooruitgang geboekt. De optimalisatie resulteerde in tijdbesparende oplossingen in Mployee: Processen die voorheen buiten het Salesforce platform plaatsvonden, werden binnen het Salesforce-platform geïmplementeerd. Hierdoor is er nu een 360° view ontstaan die alle processen naadloos met elkaar verbindt.

 • Marketing: Sync Hubspot (marketing automation) met Salesforce
 • Sales: Sync met LinkedIn en 360° view op opdrachten en beschikbare kandidaten
 • Recruitment: Proces vanuit losse tool naar Mployee gebracht
 • HR: Geoptimaliseerde inzichten en afscherming van vertrouwelijke data Finance: Inzicht in historische data
 • BAS Consultancy Ronald
  Ronald Vader
  Financieel directeur, BAS Consultancy

  “De samenwerking met Novyx verloopt erg prettig. De communicatie is laagdrempelig en persoonlijk. Door middel van strakke, maar realistische deadlines wordt een project in control en tegelijkertijd in beweging gehouden. Wat mij betreft echt een Unique Selling Point! Beloftes worden altijd nagekomen en eventuele aanpassingen aan het project worden tijdig en volledig voorgelegd.  Dit versterkt het gevoel van vertrouwen en zorgt voor maximaal commitment.”