Salesforce admin en detachering

Op zoek naar een Salesforce specialist op locatie? Onze specialisten zijn in bezit van alle nodige certificeringen en staan klaar om te helpen bij dagelijkse Salesforce admin werkzaamheden.

Salesforce hulp op maat

De voordelen van detacheren

Bij Novyx bieden we de mogelijkheid om mensen te detacheren voor hulp met Salesforce. Dit is ideaal voor bedrijven die te klein zijn om een eigen Salesforce admin, developer, specialist of engineer in dienst te hebben, of voor bedrijven die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben. Detacheren kan zowel voor specifieke projecten als voor kleinere dagelijkse taken worden ingezet.

  • Interessant voor kleinere bedrijven
  • Nuttig voor kleinere, dagelijkse taken
  • Periode in overleg
  • Ook eenmalig
  • Vaste werknemers van Novyx
  • Altijd in bezit van Salesforce admin certificaat

Flexibel en betrouwbaar

Onze medewerkers die beschikbaar zijn voor detachering hebben allemaal een Salesforce admin certificaat. We sturen geen onbekende CV’s door, maar kiezen medewerkers die we al in dienst hebben en die we zelf hebben getraind. Zo weten we zeker dat we de juiste persoon inzetten voor de klant.

Novyx helpt graag

Wat kost detachering bij Novyx?

De kosten voor detachering hangen af van de specialiteiten van de persoon die wordt ingezet en de duur van de detachering. Er kan altijd iemand op korte termijn langskomen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kwaliteitwerk op maat

Wij begrijpen wat er nodig is.

Onze medewerkers kunnen zowel vanuit huis als op locatie werken, afhankelijk van de voorkeuren. De specifieke functie die zij gaan vervullen wordt altijd in overleg bepaald. Zo krijg je bij Novyx niet alleen ondersteuning van onze medewerkers, maar ook van ons als bedrijf. Wij zorgen altijd voor een oplossing op maat.